Partners

Scrumble richt zich op slimme 3D-technieken en het gebruik van nieuwe, vaak verrassende, materialen. Daar houden wij als techneuten van.
Fontys University onderzoekt onder meer nieuwe verdienmodellen en manieren om productinformatie digitaal vast te leggen en later opnieuw te gebruiken met 3D-printen in metaal, verspanen en gieten.
Proven Concepts test en optimaliseert bestaande en nieuwe werkprocessen, zoals de automatisering van 3D-scansystemen – van scan tot bruikbaar 3D CAD-model.
Melis Gieterijen combineert moderne technologieën met jarenlange ervaring, vakmanschap en diepgaande kennis van giettechnieken, legeringen en materialen.
CastLab wil de spotify van de metaalindustrie worden door het one-stop-shop concept met diverse afnemers en samenwerkings verbanden tussen complementaire ondernemingen en kennisinstellingen.
Chemelot brengt verschillende disciplines samen om producten te ontwikkelen die het verschil maken, met behulp van nieuwe ideeën en frisse benaderingen.
Dual Inventive gelooft in het spoor als vervoersmiddel van en voor de toekomst. Inzicht in het spoor en efficiënt gebruik maken van technologie kan kosten voor onderhoud sterk reduceren en de spoorcapaciteit optimaliseren.
ColorFabb digitaliseert, vernieuwt en produceert producten met korte doorlooptijden en nieuwe technieken. Door te produceren wat op dat moment nodig is voorkomen we hoge kosten, onnodige opslag en verschroting van overtallige producten
Logo_OPZuid_kleur-eps1
Logo_EU_NEDERLANDS_EFRO_eronder_kleur
Logo-provincie-Noord-Brabant_kleur-(1)